Twitter Steiger B Facebook Steiger B Linked In Steiger B Instagram Steiger B
Steiger B
 
 
8 juli 2019

Beschikbaar voor woningcorporaties

Patricia van Herk is sinds kort in vaste dienst bij Steiger B. Zij heeft een brede ervaring in de vastgoedsector. Steiger B krijgt veel vragen vanuit woningcorporaties voor de invulling van verschillende functies. Patricia kon dan ook al direct aan de slag, als medewerker woonservice bij Ressort Wonen.‘Patricia is van alle markten thuis. Ze heeft ervaring als verhuurmakelaar, maar heeft ook een technische en financiële achtergrond. Ze kan dus een uitstekende aanvulling zijn voor verschillende soorten teams bij woningcorporaties. Daarom zijn we erg blij dat Patricia ons team versterkt om in detachering functies te vervullen’, aldus Steiger B directeur Sandra Vinke.

 

Eerste opdracht

‘Het is zo snel gegaan’, zegt Patricia. 'Ik kon 28 juni op gesprek voor mijn eerste opdracht en ben woensdag 3 juli al bij Ressort Wonen begonnen. Het eerste gesprek dat ik bij Steiger B had met Hans en Renske is mij meteen enorm bevallen, ik voelde meteen een klik’.

 

Verschillende rollen

‘Ik heb in het verleden altijd met woningcorporaties gewerkt aan de andere kant van de tafel. En ik vind het heel mooi om nu vanuit een woningcorporatie de huurder te mogen helpen. Het past goed bij mij om in verschillende soorten rollen te werken en dat kan bij woningcorporaties. Daarom ben ik erg blij dat ik via Steiger B aan de slag kan. Ik heb ervaring op administratief, technisch en sociaal gebied en ervaring met woningverhuur en alles wat daarbij komt kijken’, aldus Patricia.

 

Sociaal

Ook in haar privéleven is Patricia zeer sociaal. ‘Mijn man, dochter en ik genieten van het leven, we gaan graag gezellig wat eten en of drinken met vrienden. We gaan meerdere keren per jaar op (korte) vakantie naar de zon of met wintersport. Verder sport ik meestal een aantal keren in de week en ga ik graag wandelen met mijn hond en lunchen met vriendinnen’.

 

Wilt u meer weten over Patricia of wat zij voor uw organisaties kan betekenen, neem dan contact op met Sandra Vinke, tel: 06 – 47470041.

 

Steiger B Patricia van HerkLees het vorige artikel >>
<< Lees het volgende artikel