Druk af Steiger B

Manager Beleid Kwaliteit en Veiligheid Meander Prokino Jeugdzorg/Kinderopvang


(36 uur per week)

Wat ga je doen?

De manager BKV is, samen met de stafafdeling die hij/zij aanstuurt (4 medewerkers), verantwoordelijk voor het algemeen beleid van de domeinen, zorg, kinderopvang en internaten. De afdeling BKV initieert, ontwikkelt en implementeert centrale beleidskaders voor de drie domeinen. De beleidskaders zijn leidend en richtinggevend. Decentraal worden de beleidskaders uitgewerkt in concrete actieplannen en activiteiten.

Enkele belangrijke prioriteiten voor de manager BKV voor de komende periode zijn:

Wat breng je daarvoor mee?

Opleiding/ervaring

Attitude/persoonlijkheid

Wat krijg je daarvoor terug?

Meander-Prokino vindt het belangrijk dat jij tevreden bent, want alleen dan kunnen we samen de allerbeste dienstverlening bieden.  Daarom hebben we voor jou:

Hoe kun je reageren?

Als je denkt te voldoen aan onze wensen, gemotiveerd en energiek bent, is dit de functie voor jou! Voel je je aangesproken en ben je nieuwsgierig? Dan nodigen wij je van harte uit om op deze vacature te reageren. Je cv en motivatie ontvangen we graag vóór 20 april a.s. via ons online sollicitatieformulier op www.steigerb.nl. Vertel ons wat je kunt brengen in deze functie én wat jij zoekt bij Meander-Prokino. 
Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk. Neem contact op met Catherine Beerends (06 – 54941564 of catherine@steigerb.nl) .

Over Meander Prokino Jeugdzorg/Kinderopvang

Stichting Meander-Prokino is een landelijke organisatie met drie kernactiviteiten:

Afdeling Beleid, Kwaliteit en Veiligheid is onderdeel deel van het hoofdkantoor van Meander-Prokino. Vanuit het hoofkantoor bedienen/faciliteren wij een organisatie met meer dan 1800 medewerkers.