Druk af Steiger B

Manager Pedagogiek KinderRijk


(28-32 uur per week)

Wat ga je doen?

Je bent een manager die als lid van het managementteam met enthousiasme en flair richting kan geven aan het pedagogisch en kwaliteitsbeleid. KinderRijk zoekt een collega die vanuit een overstijgende visie een actieve bijdrage kan leveren aan de vorming en positionering van beleid en de verdere professionalisering van de organisatie. Je ontwikkelt instrumenten, handvatten, en professionaliseringstrajecten. Hierdoor blijft KinderRijk voldoen aan ontwikkelingen in wet- en regelgeving en wetenschap. Je bent sterk in het implementeren en borgen van processen in de organisatie en het meenemen van anderen hierin. Daarnaast draag je zorg voor onderlinge afstemming tussen de eigen afdeling en andere onderdelen van de organisatie.

Wat breng je daarvoor mee?

Wat krijg je daarvoor terug?

Hoe kun je reageren?

Als je denkt te voldoen aan onze wensen, proactief en energiek bent, is dit de functie voor jou. Voel je je aangesproken door deze functie en ben je nieuwsgierig? Dan nodigen wij je van harte uit om op deze vacature te reageren. Je cv en motivatie ontvangen we graag via ons online sollicitatieformulier op www.steigerb.nl. Vertel ons wat je kunt brengen in deze functie én wat jij zoekt bij KinderRijk. 
Wil je eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk. Neem contact op met Catherine op 06 – 54941564 of catherine@steigerb.nl.

Over KinderRijk

KinderRijk is een sprankelende, regionale kinderopvangorganisatie met locaties in Amsterdam en Amstelveen. We maken het voor ouders mogelijk om zorg voor de kinderen goed te combineren met werk. We hebben een sterke pedagogiek van waaruit we samen met kinderen hun wereld verrijken door ruimte te geven aan de magie van het ontdekken en creëren.

Bij KinderRijk werken ruim 600 medewerkers op 39 locaties. Als manager Pedagogiek geef je leiding aan de afdeling Pedagogiek en Kwaliteit. Deze afdeling bestaat uit 8 pedagogisch coaches, kwaliteitsmedewerkers en VVE-coaches.