Druk af Steiger B

Opzichter Projecten (PO) Vidomes(32 uur per week)

Over Vidomes

Vidomes is een ondernemende woningcorporatie in de rand van Haaglanden. Vidomes richt zich op mensen met onvoldoende kansen op de woningmarkt. Vidomes beheert en verhuurt circa 18.000 woningen in Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Delft en Rijswijk en de Haagse wijk Leidschenveen. De klantwaarden persoonlijk, samen, betrouwbaar en dichtbij staan centraal in alles wat ze doen voor de klant.

“Verschil maken” is de titel van de strategische visie. Dit gaat over de ambitie om een grote maatschappelijke bijdrage te leveren. Het gaat ook over de organisatie, Vidomes gaat uit van de kracht van haar mensen. Zij wil het beste uit haar medewerkers halen en zet zich in voor het ontwikkelen van hun talenten.

Functieprofiel

Jij bent verantwoordelijk voor het planmatig onderhoud van de woningen van Vidomes samen met je collega-opzichters. Jij zorgt voor een efficiënte en effectieve uitvoering van planmatig onderhoud en toezicht bij groot onderhoud.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het opmaken van de onderhoudsplannen. Met de gebiedsconsulenten, projectontwikkelaars en collega opzichters voer je overleg over deze plannen. Je draagt zorg voor aanbestedingen en aanvragen, beoordeelt offertes en doet voorstellen om tot een goede keuze van aannemers en bedrijven te komen. Je zorgt voor een accurate administratieve afhandeling en ondersteunt en adviseert collega's.

Functie-eisen

Om in deze functie succesvol te zijn, beschik je over minimaal MBO werk- en denkniveau op technisch vlak. Dit heb je aangevuld met:

Jouw persoonlijkheid
Je bent altijd op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen in de markt en nieuwsgierig naar hoe dingen anders kunnen. Je bent integer, kunt verschillende belangen tegen elkaar afwegen en kunt goed prioriteiten stellen. Je brengt structuur aan in uit te zetten acties en bewaakt tijd en middelen zodat doelen worden behaald. Je bent sterk in de onderhandeling maar verliest nooit de relatie uit het oog. Het nemen van initiatief en inspelen op mogelijkheden zijn voor jou vanzelfsprekend. Je bent communicatief en een ervaren gesprekspartner voor collega’s, aannemers, adviseurs en huurders.

Wat biedt Vidomes?

Vidomes wil de beste werkgever zijn die je je als werknemer kunt wensen. Ze investeren in je ontwikkeling, belonen initiatief, zorgen voor een prettige werkomgeving en een fijne balans tussen werk en privé. Gelijkwaardigheid, plezier en presteren staan daarbij centraal.

Daarnaast biedt Vidomes je:

Reageren?

Enthousiast geworden of wil je meer weten? Neem contact op met Renske den Boon, via telefoonnummer 06 – 11411025 . Direct solliciteren? Dat kan ook, stuur jouw (korte) motivatie en een recent CV via het online sollicitatieformulier op www.steigerb.nl. 

Kijk voor meer informatie over Vidomes op www.vidomes.nl.