Druk af Steiger B

Senior Medewerker Planning en Control De Leeuw van Putten


(32-26 uur per week)

Wat ga je doen?

Je bent medeverantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van het financieel-administratieve proces en planning en zet je in voor de (door)ontwikkeling van het beleid. Daarbij ondersteun je de manager Financiën en werk je nauw samen met je andere collega’s. Je toont initiatief en weet als geen ander wat er van je verwacht wordt als het gaat om de begroting en rapportages, de jaarrekening en ondersteunende treasury-activiteiten. Verder ben je goed in het opstellen van analyses met een gedegen advies. Je bent dagelijks bezig met control en weet de verbinding te maken met managers en medewerkers en voert organisatie-breed kwaliteitscontroles uit. Daarnaast bereid je externe verslaggevingsverantwoording voor en bent bekend met aangiftes. Ook adviseer je de manager Financiën en budgethouders en stel je verbetervoorstellen op voor optimalisering van het financieel beleid. Kortom, een prachtige functie in een inspirerende en dienstverlenende organisatie.

Wat breng je daarvoor mee?

 

Wat krijg je daarvoor terug?

De Leeuw van Putten werkt met ambitieuze medewerkers die staan voor kwaliteit en een goede dienstverlening. Dus je krijgt ca. 29 nieuwe, gedreven en leuke collega’s!  Daarnaast ga je werken in een prettig team. Je werkplek is in Spijkenisse. Ze geven een goed salaris van maximaal € 4.531,00 tot € 4.971,00 bruto per maand bij 36 uur, je valt onder de CAO-woondiensten, een goede pensioenverzekering en secundaire arbeidsvoorwaarden, regelingen voor leren & ontwikkeling en een juiste werk-privébalans. De Leeuw van Putten is altijd in beweging en jij dus ook.

Hoe kun je reageren?

Spreekt deze vacature jou aan? Dan zien we je sollicitatie graag z.s.m. tegemoet. We nemen dan contact met je op. Steiger B ondersteunt de werving- en selectieprocedure. Neem voor meer informatie contact op met Yvonne Koning via 06-11407995 of yvonne@steigerb.nl. Solliciteren kan door je CV en korte motivatiebrief te sturen via ons online sollicitatieformulier op www.steigerb.nl.

 

Over De Leeuw van Putten

De Leeuw van Putten is een efficiënt georganiseerde corporatie, waar medewerkers met veel plezier hun werk doen. Met een overzichtelijke omvang van 29 medewerkers beheren zij ongeveer 3900 woningen. Ze willen een organisatie zijn die altijd de klant als richtpunt voor al haar acties ziet. De Leeuw van Putten houdt van Spijkenisse en van de huurders. Dat geven ze vorm door uitstekend voor het bezit en de wijken te zorgen. Zij onderzoeken waar ze klanten nu en in de toekomst optimaal van dienst kunnen zijn.

Voor meer informatie kijk op: https://www.deleeuwvanputten.nl . Daar vind je veel informatie over de organisatie en haar ambities. Ook vind je daar de notitie Maatschappelijk verbonden (2018 – 2022) die gaat over de omgeving en wat zij belangrijk vinden.